Hästen bättre

Idag var Gabbe väldigt fin och rida! Lilla,underbara, fina ponnyn <3 Han fick trava idag eftersom han var aå sugen på det redan igår. Reaktionen jag fick var : Okej jag kör till med en längning på en gång! Jag bara: Nej! 
Vi var lite oense om vad farten skulle vara, jag ville ta det lugnt och bara så igenom honom i sidorna på rakt spår i ett lugnt och avslappnat tempo. Gabbe, han ville ha lång steglängd och hög fin form och körde lite öppnor och skänkelvikningar och jag satt på ryggen och bara garva åt han. TA det lugnt vad va vi skulle göra idag. Men det är ju kul att han är pigg och glad och jag blev ju tillsagd att rida som han hade lust med. Men att ta till en längning och en fin trav på en gång känns lite överskattat faktiskt ;)
 
Kul och rida honom igen :D Han ska skrittas och travas ut hela helgen och sedan ska jag (om terrängbanan tillåter) rida där och testa och galoppera på måndag och se vad han tycker om det :) 
 
I morgon blir det en fullspeckad dag kan man kalla det. Först så ska jag till stallet och rida innan jag sedan hänger med Malin när hon ska tävla och på kvällen är det kräftskiva hos Petra. Får se hur jag ska hinna med allt detta ;) Men det blir nog bra! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0