Vad du är bäst min kära lilla ponny!

Fy fasen vilket pass idag alltså! Finns inga ord som beskriver vilken härlig känsla jag fick idag, ett riktigt WOW blev det idag.

Red dressyr på terrängbanan idag och satsade på att rida lite dressyr. Jag läste på någon hemsida för ett tag sen hur man kan få en häst avslappnad och jag testade att rida efter det här idag och snacka om att det passade Gabbe till 100%.
Började med att skritta 10 min och sedan trava honom i en låg form och red honom mycket på volter och serpentiner och försökte få igenom sidorna utan att kräva för mycket gjorde samma sak i galoppen, red avslappnat i en låg form och red mycket tempoväxlingar. Tog sedan en skritt pause innan jag började rida honom i arbetstrav och arbetsgalopp. Vilken power det var i hans ben idag på ett mycket positivt sätt! :D Allt flöt så lätt och det kändes mer än bra att slippa göra så mycket, fick nästan bromsa för att få lite ståhej på honom ;) Men han sa inte så mycket emot de utan samlade sig bra ist! Min ponny var bäst och jag ska prova att rida såhär hela tiden nu och se om jag kan göra det även på tävlingar i sommar sedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0