Typiskt mig

Såklart har jag inte gjort någon läxa alls idag, typiskt mig! 

Gabbe var hur rolig som helst att rida idag. I början var han dock inte alls rolig, han höll på att tjafsa en hel del och jag blev väldigt sur på honom. När vi hoppat lite så började han bli piggare och piggare. För första gången på ungefär 1 år så sög han till i banhoppningshinder. Så kul att se honom så och jag höll på att flyga av en gång. VI red an ett räcke med en gul-blå dom med en blå planka under, låg väl på 70 kanske och det är förta gången vi hoppar det och han suger på bra och kommer bra sedan hoppar han världens språng ungefär 120 över hindret och rakt upp och ner. Det var jag inte med alls på så där tappade jag balansen men Gabbe puttar tillbaka mig och han har öronen framåt och tyckte det var jätte kul, mamma och jag garvade som fasen efter det, det kändes kul och mamma sa att det såg kul ut!

Han sög faktiskt tag superbra i slutet och tyckte det tydligen var kul :) Jag som ryttare tyckte det var jätte kul att se honom glad och hoppa igen efter våra problem! :D Nu ska jag börja hoppa 2 gånger i veckan, 1 gång på terrängbanan och 1 gång på banan så länge det känns bra :)

På tisdag ska jag träna dressyr för en ny tränare och det ska bli riktigt spännande, denna träning är ganska avgörande hur det blir med tävlandet i år, så hoppas att han sköter sig :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0