Ridpass

Fredags passet så red jag dressyr på terrängbanan och han var så himla fin! Det bara lyste av energi i hans ben och hans form var hur bra som helst. Han bar sig själv hela tiden och lyssnade på mig hela tiden och galoppen. Längningarna satt väldigt bra och det var bara för mig att sitta där och njuta! 

Passet igår var lite flummigt. Red ut en sväng och min häst var överladdad. Jag vet inte riktigt vad som hänt med min häst, han är helt galet pigg eller fin och det verkar som han har hur mycket energi som helst. Älskar som han är just nu och hoppas det håller i sig läääänge :D <3 Galopperade en hel del och han låg på hela tiden och jag lät honom galoppera i en låg form. Han tyckte det var kul och ville springa fort ;) 
Han gjorde en massa längningar av sig själv och låg på i traven. Lille gosseponnyn :D

Gabbe skulle egentligen ha varit ute i natt för det är läger på anläggningen men min häst ville verkligen inte det och han sprang tydligen fick jag sms, så han fick sova inne. 

Idag ska nog Gabbe gå på terrängbanan dressyr eller på sandbanan och rida igenom honom där :) Får se vart jag får plats! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0