Nu ska jag berätta

Igår var hela dagen helt skum. Mitt hjärna var verkligen på en annan planet lååååångt borta. Det huvud som fanns kvar började tänka på alla saker som den inte borde tänka på. Jag fick lite smått panik att jag inte fått något sommarjobb t.ex. eller att min häst någon gång måste säljas, alltså såna saker som jag mådde rent ut sagt skit av! Ett tag höll jag på att kolapsa totalt och jag ville bara hem... sedan hade vi ett prov på eftermiddagen som jag inte hade pluggat till och en inlämning som inte var klar på långa vägar som skulle in innan kvällen! Stress det är inte bra det. Men nu på slutet av terminen innan sommaren så blir det såhär, jag blir SKOLTRÖTT. Jag är van att min hjärna drar iväg då och lämnar ett huvud tom med dåliga saker. 

Men på eftermiddagen vände det totalt efter min jobbingtur på 30 min. Först så var svenska provet väldigt lätt så jag klarade av det utan mycket plugg (tur), sedan runt halv 4 ringde den en kvinna som intervjua mig lite och sedan sa att jag fått SOMMARJOBB! Ska värma mat och skära grönsaker, det borde jag klara. Sedan när jag åkte buss till stallet så var min häst pigg och rida efter gårdagen tror jag. Men ibland fick han lite smått panin och börja ställa sig på stället och hoppa med öronen bakåt? Vad kallades det för något? Aldrig sett honom så... och det gjorde han bara genom att jag ledde lite med tygeln för att ställa på samma sätt som jag gjort de senaste 2 åren. Knepigt. Men när jag red honom i en lägre form så travade han på för fulla muggar av sig själv och var riktigt fin i vissa stunder! 
Lilleman var helt underbar och rida igår också. Han var lugn och avslappnade och lyssnade på det jag gjorde hela tiden. Två snälla och fina hästar som gjorde min dag ännu bättre.

Inlämningen var det enda som verkligen med kaotiskt, inte alls bra. Men det får jag väl ta... får jag ett VG i betyg är jag nöjd för jag tror precis att igår lämnade jag bort mitt MVG. Men så kan det vara, bara jag mår bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0