Hej och hå, vad hurtig jag varit idag!

Idag har det verkligen hänt mycket saker. Började med läxorna på förmiddagen, gjorde de i ca 1 timme och hann inte klart med 1/3 ens. Trägårdsarbete blev det sen och det var faktiskt jobbigt. Runt 3 åkte vi till stallet och jag red först min häst sen Lilleman och sist Chico. 3 hästar, det var inte lite jobbigt det heller kan jag säga. Shit, vad kul det var att rida 3 HELT olika hästar på en och samma dag för att märka hur mycket jag spänner mig när jag rider, det kanske inte var lika kul men nyttigt! 

Gabbe var jätte konstig idag, det var verkligen länge sedan jag sett min ponny så glad,pigg och galen på en och samma gång! Det märktes att vi hoppade igår, galenheten satt kvar lite i huvudet på honom. Han lyssnade knappt på mig och det enda han ville göra idag var och springa. Fick verkligen arbeta med mig själv för att ta vara på energin utan att ta allt för mycket i handen. Lite halv konstigt pass idag men kul hade min häst och vissa dagar får man väl ta mindre seriöst än andra :) Idag var en sådan dag! 

Nu är klockan 8 och vi kom hem från stallet nu, alltså har stalldagen idag varat i 5 timmar idag och sen var dagen slut :P Vad mycket jag hunnit med men hur mycket av tiden var det jag verkligen skulle göra (skolarbeten), haha! :D Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0