Fina ponny <3

Ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till när min häst är så fin och jag själv förstör för honom! När jag inte kan sitta på honom eller sitter fel så spänner jag mig och han blir ännu spändare och kan inte gå framåt. Helt och hållet mitt fel!
Idag regnade det hela tiden under tiden jag red och Gabbe fick gå ett ganska hårt och långt pass i paddocken idag. I början var vi 4 st på banan och min häst konsenterar sig inte till 100% när det är så många på samma ställe, men han skötte sig ganska bra iaf :)
När det bara var jag kvar på banan så blev han jätte fin och rida. Han var väldigt pigg idag och när jag spände mig så gick det mer uppåt en framåt och han stängde av då totalt eftersom han inte kunde gå framåt för det satt en fiolsträng på honom. Men när vi båda slappnade av, som vi gjorde den största delen av passet, så gick det så underbart bra även om vi red på banan! Var verkligen kul att rida idag så kunde inte sluta rida, så passet blev 1h och 10 min ;) Det längsta på väääääldigt länge! Men min häst blev bara piggare och piggare så det var inget han var emot.


Kommentarer
Postat av: RETARD RIDERS :@

Vill DU bli "Veckans Retard" på vår hästblogg RR? Vi har flera hundra läsare om dagen och växer ständigt mot toppen! Genom att delta så kan du få just DIN blogg länkad! Det är inget krångligt alls att vara med, bara gå in på länken nedan så hittar du allt du behöver veta! :Dhttp://retardriders.blogg.se/2012/may/vill-du-bli-veckans-retard.html#comment

2012-05-11 @ 07:56:44
URL: http://retardriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0