Dålig uppdatering

Jag är så dålig på att uppdatera just nu men orsaken till detta de senaste dagarna är det att jag kännt mig så dålig i kroppen. Kroppen har inte lyssnat på mig över huvudtaget och jag börjar seriöst undra om det är något fel på mitt ben/höft/knä. I vissa stunder kan jag knappt gå och ni kan ju bara tänka er hur det är att ta sig upp och av på hästen.
Och rida är inga problem förutom att jag inte kan sparka till i de stunder som jag egentligen behöver det. Men det tycker bara min häst är bra.

Igår red jag både Jerker och Gabbe. Det verkade som om de viste att jag var lite smått handikapad för de båda var jätte snälla och super fina. Först red jag ut på Gabbe och tränade mycket galoppfattningar eftersom jag passar på och träna på hans svagheter i skogen. De satt jätte bra och jag blir lite små sur att han inte går så bra på banan och på träningar som han gör i skogen den åsnan ;) Tränade även mycket övergångar men hade svårt att rida skänkelvikningar då höften tog emot ordentligt. Hoppas det blir bättre snart för idag känns det lite bättre iaf. 

Jeker var även han jätte fin igår. Jag red ut på honom också och han varkade vara på sitt bästa humör för han lyssnade klockrent hela tiden. Jag hade ingenting i handen och han lyssnade för små hjälper för att samla och trava framåt. Allt gick lätt helt enkelt!

Underbara hästar som går så bra när man inte mår på topp :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0