Vilken helg

Shit vad denna midsommarhelg varit otroligt rolig på hästtvälingarna i Skåne. Det var både en internationell och en nationell fälttävlan som gick och då var reglerna lite annorlunda och mycket roligare. Vi var väl intresserade av att se veterinärbesiktningarna där det var 5 pers som stod och kollade hästarna och dressyrdomaren var en av dem. 
 
Resultaten har varit lite blandade för Mathias men han fick ett fint täcke för bästa terräng på Nimbus och det var verkligen kul :) 
 
Vi var 5 som sov i lastbilen och vi har haft det väldigt kul och haft alla samtalsämnen som man kan ha och vissa varit bättre än andra :P 
 
Ryttarfesten i fredags var så otroligt rolig, det dracks en del och maten den var riktigt god, på menyn stod färsk potatis och kött och jordgubbar till efterrätt. Vi kan fram till att vi åt minst 6 liter jordgubbar... Efter maten vad slut och alla mätta så började jag och 5 till leka charader och det slutade med att vi klockan 11 var närmare 25 personer som satt vid ett bord i mörkret och körde detta! FY, vad kul det var och vad ALLA garvade till allt. 
 
På lördagskvällen så gick vi på en skit god restaurang där jag åt revbenspjäll och ungsbakade potatisklyftor och till efterrätt blev det en underbar kladdkaka :D 
 
En speciell tävling som jag inte varit med om förut, alltså hur regler och sådant är men det var kul att se. Det är så skön stämmning på fälttävlanstävlingar, alla pratar med alla och man ahr kul tillsammans och man lär känna otroligt mycket nya människor och hästar. Stämmningen vid ett 4-dagars meeting var så mysigt, att gå ut och gå med hästarna och bara leva hästlivet. 
 
 
Just det, måste också gratta Oscar som åkte och bodde med oss som slutade på en fin 3:e plats i den nationella 1* klassen. 
 
Vilken upplevelse och var kul det var! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0