Vad händer?

Jag fick en kommentar för några dagar sedan om vad som händer med min ponny efter det här året. Jag fyller 18 år och får därför inte tävla ponny längre och vad händer då? Jo, det ska jag förklara i detta inlägg. Kom ihåg bara att det här är tankar som rullar i mitt huvud just nu och det är inte säkert att det är det här som kommer hända i framtiden. 

Det som jag tänkt på senaste tiden är att han ska tävlas så mycket vi tillsammans vill och så högt vi kan för att utvecklas, sedan beroende på hur det går så finns det två alternativ. Antingen så tävlar han inte under nästa år fram till efter sommaren och då kanske säljs. Eftersom jag inte vet hur det kommer bli efter sommaren med studerande eller jobb så får vi se hur mycket tid jag får för en häst efter det. Får jag mycket tid så är det troligt att jag säljer Gabbe och köper mig en stor häst. Men om Gabbe presterar under det här året som ponny och visar att det finns mer och ta utav på tävling så kommer han med stor sannolikhet att få tävla med stora hästar nästa år. Jag känner mig inte för lång eller för stor på honom än, och därför känns det som om vi kan utvecklas vidare. Gabbe är så extremt fin hemma och kommer han visa det på tävling också under det här året så kommer han kunna platsa med stora hästar under kommande år. Just därför för att han har en stor gång när han vill, han har även en super gång då han verkligen trampar på bra osv, jag tror att han skulle kunna platsa med stora hästar och placera sig där. Jag tror även inte att han har några problem att gå på stor bana eftersom det troligtvis är det han kommer få göra på hästtävlingar. 

Beroende på hur hela den här säsongen utvecklas både träningsmässigt och tävlingsmässigt så får vi se hur 2013 kommer se ut. Just nu och kanske fram till söndag (förhoppningsvis också efter det) så hoppas jag att han kan tävlas bland stora hästar nästa år :D För jag vill verkligen inte sälaj honom, han är min bästa vän och vi har slitit tillsammans och jag vet faktiskt inte hur han skulle bete sig med någon annan som ägare, jag vet faktiskt inte det...
Det är ett jätte stort steg att ta mellan ponnytävlingar och hästtävlingar och det är jag väl medveten om. Sedan är det ju en del som ska fixas också innan för att få godkänande att tävla som stor häst och sedan få tävla som ponny vid ägarbyte. En hel del som ska kollas upp och bli medveten om innan jag gör detta. Men just nu ska jag bara leva, rida och ha kul med min häst och inte tänka allt för mycket på framtiden för jag blir faktiskt mörkrädd! 


Kommentarer
Postat av: Nadja Och Priory Bambi

Läs en blogg om en fyraårig svart D-ponny, vid namn Priorys Bambi som nästa år är tänkt kvala ungponny SM. Läs om hur man kvalar, träningar och koncept för att nå sina mål!Delta även i tävlingen om ett valfritt Lamicell mirageschabrak!!

http://nadjalundbergs.blogg.se/2012/june/t-a-v-l-i-n-g.html#comment

För extra stor chans, fråga något i frågestunden!

http://nadjalundbergs.blogg.se/2012/june/det-ar-manga-fragor-om-bambi-pa-sistone.html#comment

2012-06-12 @ 16:04:19
URL: http://nadjalundbergs.blogg.se/
Postat av: Elin

Allt bra??

2012-06-12 @ 19:12:08
URL: ehttp://elinkristensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0