Skit väder men duktig häst

Åkte från stallet kvart över 7 och det regnade lite och var ibland uppbehåll så det kändes helt okej. Gabbe verkade vara glad och på bra humör och ståd faktiskt stilla när jag knoppade.

På tävlingen så spöregnade det non stopp! Det bildades sjöar på parkeringen och allt skulle verkligen bli blött. Vi var några stycken som gick och frågade om vi kunde rida fram i ridhuset och det gick bra. Vi var 6 stycken som skulle dela på ett litet ridhus. Ibörjan var jag orolig på hur Gabbe skulle reagera pågrund av de tidigare tävlingarna. Men han brydde sig inte jätte mycket bara lite i avbrotten och om det var några hästar i vägen. Gabbe var ganska fin, lite seg men helt okej jag jag kände mig lite väl avslappnad. När jag skulle galoppera så var vi 8-9 stycken där inne och det gick inte att galoppera. Så jag gick ut i spöregnet och red fram på banan ute och fy vad fin han var! Gabbe flög fram och det kändes skit bra! Han var pigg och hade jätte bra energi. Lätt i handen och kunde bara sitta, det var min uppgift : )

På banan sen dog han lite, eller så spände jag mig och störde honom. Kan inte riktigt sitta ner i hans trav och då blir det att jag stänger lite på stegen när jag kämpar att sitta ner. Han var lite seg men gjorde väl det han skulle men jag var spänd och Gabbe kunde inte göra så mycket med en fiolsträng på ryggen. Trots regnet så kom vi igenom programet helt okej! Och jag var jätte glad för det! Red faktiskt ihop 64,10% och det var väldigt bra för att inte tävlat på 1 och ett halvt år :)

Tyvärr så blev det inga bilder på grund av vädret :( <3 

Nu Taggar vi fler tävlingar i höst, finns inga tävlingar i juli så det blir i augusti och det blir en massa träning så ska vi prestera i höst :D <3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0