Taggad är förnamnet

Nu har mamma och jag varit och köpt en del saker som kan vara bra att ha på lägret i helgen. Det blev en ljusblå löstagbar krubba, en svart lagom stor vattenhink, ett mått till maten och nya lädertyglar. Till mig blev det bara godis, chips och onyttig och nyttig dricka! Nu springer jag runt förfullt och packar alla mina ridkläder och de tar upp en väska bara de. Snart ska jag åka till stallet, först ska jag rida ut och sedan smörja och packa alla hästens saker. Är så taggad det ska bli så himmla kul att träna mer än ett pass och hoppas mer än mest att jag får mycket hjälp och bra tips av Cecilia. Ska även bli kul att umgås med Malin i lastbilen som vi har för oss själva ;D 
 
Kameran ska med och jag hoppas mamma kanske fotar något pass så jag har några bilder iaf :o Ska ljuvfota Malin när hon rider också om hon inte rider för tätt intill mig :) 
 
Gabbe och jag har bara varit borta mer än 1 dag från stallet en gång under våra 4 år tillsammans och det var ett dressyrläger 2010, så hoppas detta blir minst lika lärorikt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Ha det så roligt på ridlägret!
Jättefin blogg :)

Svar: Det ska jag ha;D Tack så mkt :)
smryttarna.webblogg.se

2012-07-19 @ 19:10:02
URL: http://betterthanall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0