Sommar?

Jag funderar på om det är höst eller sommar just nu. Vädret är inget vidare, kanske emellanåt men inte så bra sommarväder som man hoppats på... det är mitten av juli och jag har fortfarande inte badat. 
 
Hästen går väl så där. Jag är så super trött på eftermiddagarna eftersom jag jobbar mellan 7 och halv 2, är inte van att gå upp klockan 6 varje dag lixom. Det är anledningen till dålig uppdatering från min sida, sedan har in syster och hennes kille varit här så har umgåts med dem medan de var här. I förrgår hoppade jag på banan och han var inte lika pigg som de senaste gångarna och jag tror det var för han vilade dagen innan och då blir han seg. Men det gick helt okej, ska faktiskt tävla om mindre om en vecka, terräng på hemmaplan, tror han kommer stanna men det får han väl göra då rå. Men det ska bli kul :) 
Igår red jag Lilleman runt 7 och det var fortfarande bromsar så red ut en sväng med min syster innan jag galoppade lite på sandbanan efter det för att han skulle få göra det. Red typ där bara 10 min inkl avtravningen. 
 
Malin och Mathias är i Norge så ska rida Littleman under tiden Malin är borta. Idag ska han dock vila och Gabbe ska ut i skogen. Medan jag red Lilleman igår så red min syster Gabbe. 
 
Nu blir det stallet snart! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0