Ibland är det för lätt

Har arbetat idag på förmiddagen och fram till halv 2. Jag gillar verkligen vissa på arbetsplatsen och jag trivs väldigt bra med det jag gör och de är jag i närheten av! Kommer sakna det, är ju bara 1 och en halv vecka kvar innan jag slutar :( 
 
Igår kväll satt jag och kollade igenom en del tävlingar och på något sätt var jag helt plötsligt anmäld till en tävling den 11 augusti, dressyr och min hand verkar ha bestämt sig att då ska jag debutera LA:1 på Gabbe. Inte nog med det så var klassen innan en LB:0 som jag gillar! Denna tävlingen passade verkligen mig och förhoppningsvis Gabbe också. Men det är ju så snart! Är jag verkligen så smart som ska tävla det så här snart? Jag tänkte att göra det i september men 1 månad hit och dit gör nog inget. Så, så blir det och min hemma klubb verkar inte ha någon tävling på onsdag samma vecka som denna tävling. Så Gabbe får bara gå 1 tävling den veckan :) 
 
Ska bli kul men är sjuk nervös redan nu, men har inga krav alls, föra LA och jag vill bara komma runt programet och skiter i % den första tävlingen. Vi behöver bara rutin :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0