Gårdagens ridpass

Förlåt att jag inte skrev senare igår, men jag hade så fruktansvärd ont i huvudet för att jag knappt drack något på hela dagen! 
Nu har vi även vänt på dygnet för hästarna att de går ute på nätterna och står inne på dagarna för nu har Jätte bromsarna börja komma. Jag skämtar inte när jag säger att de är 5 cm stora! Hästarna tycker inte alls om det så nu blir det så här. 
 
Åkte till stallet runt 5 för att rida och det märktes att min häst vilat hela dagen och nog även sovit en del för han var GALTET pigg. I traven gick det fort och han ville springa väldigt fort. Jag lät honom göra det ett tag eftersom jag tycker om när han vill framåt. Men efter ett tag blev det ltie för mycket springande och jag började ta tillbaka honom men han hade samma energi. Red mycket skänkelvikningar och ställde och böjde honom för att få igenom honom ordentligt i sidorna. Det fungerade bra och han blev jätte fin i formen och i munnen. Dessa flugor som vi dock stötte på dem ver inte så populära hos min häst så han slog en del med svansen men höll huvudet i styr :) 
I galoppen gick det undan där med och ett tag hade jag svårt att få en förhållning och bryta av... men när vi närmade oss skogen då, då gick det och bromsa typ :P 
 
Idag ska vi hoppa förhoppningsvis på terrängbanan :) Kameran ska med :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0