Dag 1 och 2

Nu tänkte jag berätta lite om ridpassen under helgen och i detta inlägg gäller det ridpassen 1,2 och 3. 
 
Fredag, ridpass 1: 
Kom till anläggningen runt 15.00 och jag red först klockan 18.20. 
Det här passet var 40 min långt ungefär och jag red mycket tempoväxlingar, volter och serpentiner och tränade även mycket nedsittning eftersom det var en av sakerna jag verkligen ville träna på. Han var jätte fin största delar av passet men ibland stod han emot lite och från att vara bäst till att göra något skit är något som hör till våran vardag ;) I galoppen var han hur fin som helst! Han var pigg och framåt, det som var i största fokus då var mellan- och ökad galopp på diagonal och långsidor för att han ska hålla samma tempo hela diagonalen i dressyrprogramen. Han blev finare och finare. 
På fredags kvällen bestämde vi vilket program vi skulle rida på programridningen på söndagen som avslutning, Cecilia trodde jag ville rida LB:1 men jag ville prova att rida LA:1:an, så det blev det preliminära programet och vilket som skulle bli det definitiva skulle vi se efter lördagen.

Betyg:3,5/ 5
 
Lördag, ridpass 2: 
Nu skulle det tränas på delar ut LA:1 programet för och se om det var värt att prova och rida det och få det bedömt på söndagen. Red skänkelvikningar och förvända galoppen. Det var riktigt tur att jag kollade igenom programet på fredagskvällen för vi avslutade detta pass med att rida hela galoppdelen i programet och det gick så bra! Cecilia började med att rida Gabbe de första 5 min för att känna på honom, shit vilka skänkelvikningar han kan göra! Hoppas jag lär mig göra de också snart. När jag red gjorde han dem bra och för undan vänsterskänkeln var de värda 7:a eller 8:a och åt höger 5:a eller 6:a, för de gick inte lika bra. Men hans form och stadighet i förvända var helt otrolig och de hade varit värda höga poäng. Han var så otroligt fin och arbetsvillig i allt förutom våran problem skritt, men allt ska ju inte vara perfekt. Här bestämdes det för att det var LA:1 programet som skulle ridas på söndagen och jag fick absolut inte byta! 

Betyg: 4,5/5! 
 

Lördag, ridpass 3
Cecilia tävlar ju WE, där man rider olika banor och gör saker med hjälp av olika hjälpmedel. Vi fick rida lite dressyrinspererande bana. Det var bland annat att rygga mellan två bommar, rida skänkelvikning i skritt mellan två bommar, rida volter mellan tunnor med mera. Gabbe kändes inte alls bra det här passet. Han stod emot mycket tyckte jag och det kändes som om han inte allt bar sig bra. Men fick itne så mkt hjälp med det, och vi hade mycket konflikter och jag var på sjukt dåligt humör de sista 10 min. Men tydligen gick han inte så dåligt som det kändes. Han gjorde alla saker efter lite om och men. Det kändes inte helt 100 men när jag tittar på bilder som mamma tog såg han super fin ut! Vad fan kände jag inte det för? Gabbe är så fin som han kan bli nästan. Och jag blir arg på honom för att jag känner fel, snacka om att jag fick dålgit samvete efter passet och efter att kollat bilderna... 
 
Betyg: Gabbe 4,5/5 Sandra: 2/5! 

Dålig ryttare, fy! Som förlåtelse fick Gabbe massa morötter! 
Bilderna under är från sista passet då jag emellanåt blev sur på honom fast han är så fin!blev ellan

Kan aldrig se mig blind!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linda,allround.devote.se

ser bra ut!! :D

många kramar från vi på allround.devote.se <3

2012-07-23 @ 19:30:15
URL: http://allround.devote.se
Postat av: Samantha

Fina bilder & jätte fin header! :)

2012-07-23 @ 20:04:41
URL: http://www.nikonist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0