Bra humör

Det är söndag och bara 1 vecka kvar till arbetet kallar! Sedan är det 4 veckors arbete som väntar, smärtsamt men när pengarna kommer in på kontot är det nog rätt okej. 
 
Nu börjar försäljningen av mina saker (som jag har för mycket av) gå riktigt bra. Saker försvinner och helt plötsligt finns det mer plats för annat (eller nya saker ;) ) Nej, men nu ska det inte bli mer saker förutom sådant som behövs. Glöm inte gå in under fliken "Till salu" och hitta saker som ska säljas. 
 
Nu börjar jag längta mer och mer till dressyrlägret för Cecilia som äger rum 20-22 juli i Vingåker! Känns så taggad för jag behöver verkligen hjälp med en del saker om tävlingarna i höst ska gå bra, hästen sköter sig men inte ryttaren... Dags att börja fundera på vad som ska med och vad som ska med och om något behöver inhandlas (tror knappast det), eftersom det kommer gå åt en hel del saker till 5 pass! 
 
Ska ni/ har ni varit på något läger i sommar med era hästar? :) Det är en av de bästa sakerna med sommrarna, läger med sin egen häst :D

Har varit med på 3 läger under dessa 4 år jag haft Gabbe och det har varit hur kul som helst!
 

Dressyrläger 2010

Fälttävlans läger 2009

Allroundläger (hopp,dressyr och terräng) 2010
 
Förra året blev det inget läger eftersom vi var i våran "förändringsperiod" och Gabbe inte mådde bra, men iår så :) 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag ska på ett hoppläger och ett fälttävlansläger i skåne i slutet av Juli, jag älskar verkligen läger och jag känner att det bara är ett måste på sommaren :D

2012-07-01 @ 12:44:31
Postat av: Daniela

Underbar header! Har du gjort den?

Svar: Nej, det är en annan har gjort den åt mig :)
smryttarna.webblogg.se

2012-07-01 @ 16:05:14
URL: http://powerpony.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0