Vilken häst!

Gabbe var verkligen jätte kul och rida idag! Jag skrittade ut en sväng först på långa och korta tyglar på ca 20 min. Sen travade jag och red mycket serpentiner och volter på terrängbanan eftersom det jagades för fullt i skogarna överallt. Jag tycker dessa jägare är riktigt sugna på att skjuta vildsvin varje dag, vilket är jätte SKÖNT!
Men Gabbe var pigg och lyssnade bra på mig fast han vilat i två dagar. Jag red även mycket avbrott för att få honom kvickare i skritten efter ett avbrott. Efter ett tag fungerade det mycket bra. Han fick dock bara skritta och trava idag eftersom han vilat 2 dagar och jag inte mår helt 100. Efter ett pass på terrängbanan på 20 min så avslutade jag för att det kom en timmerbil på vägen bredvid terrängbanan och jag visste att min häst skulle bli rädd för den så jag travade hemåt och avslutade på vägen till utgången av terrängbanan:) 

Jag var riktigt nöjd med Gabbe idag och han var på bra humör för att få komma ut och springa lite! Jag tog med kameran för att ta lite bilder idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0