Sova vore skönt

Vad skönt det skulle vara att bara gå och lägga sig just nu, har varit ganska slitet i skolan idag fast vi knappt haft några lektioner alls. Det känns som om det är något fel på min kropp lite till och från, blir så himla trött efter en skoldag. Det enda som gör mig pigg är att rida och ju mer jag rider desto bättre mår jag när jag kommer hem från stallet! Vad skulle jag göra utan min häst och stallet? Jag skulle varken orka med skolan, må bra eller ha så kul som jag har när jag rider och bara är i stallet. Jag trivs så bra i stallet där jag står, det är inget skit snack, lagom många hästar och mycket snälla människor! 

Hästar och stallmiljön gör mig pigg och att jag mår bra dagligen, det finns vissa tider då det är jobbigt i skolan och på eftermiddagarna/kvällarna så är man i stallet och kan släppa allt!
Ibland behöver man en kick för att få motivation att hålla i det arbete som är med hästen och allt. Men det finns så mycket som tar tillbaka motivationen så den är borta lika fort som den kommit! 

Detta är min terapi, motion och medicin och det är det bästa som finns :D


Kommentarer
Postat av: Tania Aalto

Missa inte att vara med i min bloggtävling!

http://stensholmen.wordpress.com/2012/01/21/vad-ar-snyggast

2012-01-25 @ 18:44:32
URL: http://stensholmen.wordpress.com
Postat av: evelina

Jätte fin blogg!:)

Ska du göra idag då?Följa varann via bloglovin?

2012-01-25 @ 20:33:31
URL: http://poniiriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0