Sista januari

Nu är det redan den sista januari, vart tar tiden vägen? Den försvinner hela tiden och jag känner mig jämt och ständigt små stressad fast det inte finns någon anledning till det, men så är det just nu!

Men som jag skrev tidigare är jag på bra humör nu efter att 2 hästar idag gick så bra!


Sedan red jag min lilla bus ponny! Efter att ha varit så fin igår kunde jag inget annat än vara nöjd med honom även idag, därför blev det inget seriöst pass idag överhuvudtaget. Vi var båda på bushumör (eftersom jag drack kaffe innan gick jag på det och var busig). Vi skrittade och travade ut en sväng först och han var så fin och lätt i handen när vi varit ute i 15 min red jag en sväng på terrängbanan. Där busade vi till det! Han fick galoppera i ett friskt tempo och skakade lite på huvudet och sprang ganska fort men kontrollerat. Öronen var hela tiden spänt riktade framåt och man såg glädjen i hans ögon! Jag kunde inte låta bli att ta några skutt över en stock och det märktes på Gabbe att han mer än gärna också gjorde det. Jag hoppade 4 skutt och efter de två första så tände Gabbe till ganska mycket och han blev ännu gladare, som tydligen var möjligt! Efter det kändes det som om det var dags att trappa ner och lugna ner honom så jag red på volter och skänkelvikningar och han blev jätte fin och då var det dags att avsluta.

Lilleman var spänd idag också när jag red ut i skogen, men när han slappnade av och lyssnade på mig gick han helt okej.
Jerker idag var jätte kul och rida. Jag red på pessoa och sporrar på terrängbanan eftersom det var mörkt ute. Han var verkligen jätte fin i sidorna även fast han vilade igår. I början var han lite seg men det var ganska bra för då fick jag tid att rida igenom honom på volter och i öppnor. Sporrarna använde jag nästan ingenting förutom i början och det kändes väldigt skönt. Efter galoppen så piggnade han till och han fick en bra energi och tempo utan att bli för pigg eller stark. Han lyssnade bra för hjälper framåt och tillbaka utan några större diskutioner. Idag avr jag verkligen jätte nöjd med honom. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0