Ogillar vissa människor...

En sak som jag verkligen inte gillar med vissa människor är att de även kan ha en falsk sida. Visst jag kan ljuga ibland för att inte såra människor som jag gillar. Men ibland kan tillochmed jag sjunka till en nivå där jag inte vill vara. Detta ska jag försöka ändra på under 2012. 

Nu är det så att jag fått reda på att en bra kompis till mig har snackat om vissa saker bakom ryggen på mig. Det känns kan jag säga. Jag tycker att personer som tycker att det är något fel med något som hänt så ska man prata om det med en själv och inte med någon annan, iaf om det är en nära vän som man kännt ett bra tag. Nu är det inte så att vi är osams på ett sätt som gör att vi inte pratar med varandra men det är nog bäst att ta tag i detta, för det har hänt flera gånger. 

Jag har klarat mycket skit och det har gjort att jag hellre är själv än umgås med folk. Jag har absolut inte problem med att träffa nya människor och lära känna de och umgås med de lite när som helst. Men jag har svårt att ta in nära vänner som får veta mycket om mitt liv. 

Jag har tillräckligt mycket vänner att träffa och prata med när jag har lust och har tid och det klarar jag mig bra med. Och det är skönt att inte ha för många också. I skolan så fungerar allt jätte bra och jag har vänner att va med och det känns skönt. På fridtiden har jag min häst och han är den bästa vän jag har och det kommer han alltid vara. 

Mitt liv är jätte bra just nu så jag klarar mig utan massa skit-snack runt omkring, för jag klarar mig utan er!
Lev ert liv och lägg inte energi och snacka bakom ryggen på mig, för det skiter jag i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0