Ingen vidare dag alls

Idag var det verkligen inte varken min eller hästarnas dag överhuvudtaget. Det gick inte alls bra och rida då båda hästarna var ganska ouppmärksamma och pigga och båda hade lite smått med respekt idag. 

Red först Lilleman som till en början gick super fram till att det börja skymma då han blev rädd för allt, började spänna sig i nacken och drog upp huvudet jätte högt. Vi var inte alls överrens under en period. Jag blev lite små sur på honom och sa till honom ordentligt en gång sen räckte det. Han blev jätte fin och han verkade trivas bra och var inte alls lika spänd och rädd. I slutet gick det jätte bra och han var fin i sidorna och hade en bra form och energi. 

Jerker som gick så otroligt bra igår var inte alls på humör idag, han var pigg och ofokiserad under största delen av passet. Jag tror en del av det arga satt kvar i mitt huvud sen Lilleman. SÅ jag tog några djupa andetag och började om. Då gick det betydligt bättre. Han lyssnade mycket bättre för tempoväxlingarna och han gjorde fina öppnor och jag kunde vara välidgt lätt i handen! Men det blev även några diskussioner även på denna häst men de löstes fort, efter det att jag började slappna av.

I summa av det hela så gick det okej att rida idag men det uppstod några konflikter som jag gärna skulle skippat men både jag och hästarna gav sig och båda hästarna gick jätte bra de sista 15 minutrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0