Hem från skolan

Åkte hem från skolan idag runt 12 för jag kände mig sjuk och det var också var jag var. När jag kom hem gjorde mitt huvud så ont så jag bara ville hugga av det för ett ögonblick, inte nog med det, jag hade lite feber också. Min temperatur brukar ligga på 35,5-36,4 grader. Idag visade den 37,6 (det är högt för att vara mig).
Jag ville så gärna till stallet idag så jag åkte dit fast jag mår som jag gör! Jag rycktade honom inte igår och han blev inte riden så idag skulle jag ryckta honom noga och prata och mysa med honom, det var också det jag gjorde. Han var på välidgt pigg och glatt humör men det kan nog bero på det väder som är. Det blåser storm och det fälls träd hit och dit. Men han var väldigt mysig och ville pussas mycket idag och så mycket som han fäller just nu så var det bästa att bli rycktad enligt det sätt han visar på. 

Det är föresten fredag den 13:e idag och jag har inte råkat ut för något, förutom att bli sjuk... Hur han ni lyckats tagit igenom er dagen? Några olyckliga saker och otur eller har ni kanske haft tur? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0