Har glömt det!

Jag hade ju glömmt att jag hade en frågestund här på bloggen i början av janurai! Den tänkte jag svara på söndag. Nu så är det lite frågor men pga att datorn muppar lite just nu så blir det svårt med videoblogg denna gång tuvärr. Jag har tråkigt nu så tänkte svara på lite frågor nu. 

Vilka är dina favoritraser/ minst omtyckta raser? Varför tycker du så?
Nu är detta mina åsikter och mina favoritraser är på ponnyer New forest och Gotlandsruss och på häst Svenskt halvblod. De jag tycker minst om är fjordingar och travare, det finns ju en hel del fina travare och fjordingar men det är något med de som jag inte gillar. New forest är roliga för de är för det mesta busiga och lite olydiga, men får man över de på sin sida är de helt klart den bästa rasen! Gotlandsruss är busiga och söta och även de är jätte kul att rida. 

Har du någon förebild inom idrotten hoppning och dressyr?
Jag tycker att Rolf-Göran Bengtsson rider väldigt mjukt och fint så hans stil gillar jag och det samma gäller dressyrryttaren Edward Gal. 

Har du någon pojkvän?
Nej, inte just nu.

5 ord som beskriver din drömhäst
Gråskimmel, mjuk och pigg att rida, swung i steget och mysig att hålla på med i stallet och boxen. 

Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser inte så många bloggar dagligen, slänger en blick på vissa ibland men det finns en blogg jag läser varje dag och det är Sofia Gennes blogg, Gennes.se! En bra blogg! Sen klickar jag in på bloggar som kommenterar på min blogg. 

Hur högt har du hoppat med häst / ponny?
Med ponny 135-140 cm bana på 120cm. På häst (är jag inte så van) har jag hoppat enstaka hinder på 115-120 på en ridskolehäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0