En märklig sak...

Jag kom och tänka på en sak som hänt varje 1:a Januari varje år som jag haft Gabbe. Första året jag hade honom, 2009, var det hoppläger på trolldal och han började stanna och greja då. Under året så visade det sig att han inte ville hoppa. 

Det som hände den 1:a resulterade under hela året.

Under 2010 så var han lite ojämn i stegen under just den dagen, men jag red och det släppte efter ett tag, och han blev riktigt fin att rida. Galoppen kändes jätre bra och han började gå i en högre mer bärande form.

Under 2010 blev han mycket roligare att rida dressyr på och han var jätte fin under trav och galopparbetena under de största delarna och han blev halt under en period. 

2011 han gick jätte bra i travarbetet och trampade på jätte bra jämfört med tidigare. 

Under 2011 bev han riktigt fin i traven och han började trava på riktigt bra och fick ett annat steg och han började arbeta bättre med ryggen och bakbenen. 

2012, han gick riktigt bra i traven och han flyttade för lätta hjälper åt sidan. 

Det är kanske bara något som bara råkar inträffa men det är en kul grej, kanske bara jag som sett det på det sättet men det är lite ironsikt. 

Får se om det stämmer, för då ska han i år gå bra i travarbetet och bli lättare för hjälperna i sidvärtsrörelserna. Det återstår och ser om det händer ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0