Dagens pass i solsken

Idag åkte vi till stallet runt 1 för att jag skulle kunna rida när det var ljust för att se om det är något fel på Gabbe men det var det inte. Jag red på terrängbanan för det skulle gå och rida där, det var inte något bra underlag alls. Det var hårt och det gick inte att rida ordentligt och min häst tyckte inte det var det bästa underlaget för det var fryst och lite guppigt.
Men vad gör man när man ska kunna kolla hästen. Jag skrittade först ett varv runt kvarteret på ungefär 20 min och då skrittade jag bara för att han skulle vara väl framskrittad. 
När jag kom in på terrängbanan var det första jag fick göra är att lugna ner min häst. Gabbe var pigg och jätte busig. När jag skulle börja trava så gjorde han ett litet bocksprång,vifta med huvudet med öronen framåt och hoppade åt sidan samtidigt! Han gjorde några sådana saker och var jätte glad och jag höll på att flyga av några gånger men höll mig kvar. 

Mamma fick komma efter ett tag för att kolla och hon såg inget och jag kände inget konstigt alls. Gabbe var välidgt fin och rida idag, jag fick lugna honom hela tiden. Han var lite väl stressigt ibland och det kändes som om det gick jätte långsamt i fart men han trampade på väldigt bra. När jag försökte få det att gå lite fortare så trampa han på sig så jag fick rida så lugnt fast det kändes som om det gick rakt upp och rakt ner och inte kom någontstans. Men det är väl så det ska vara? Mer uppåt än framåt och att hästen trampar över sig bra? Så han var jätte fin och rida idag, synd att kameran inte var med! Jaja, nu ska jag rida på som vanligt eftersom det inte var något fel på honom idag iaf. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0