Då så, nu finns det tid!

Nu har jag precis kommit hem från stallet och är på jätte bra humör, men jag är trött inombords men det har jag lagt bakom mig efter och ha ridit 2 jätte duktiga hästar idag!

Först kan jag berätta om gårdagens pass, jag red med så gott som en hand eftersom jag hade gjort illa mitt finger. Jag red i rid-tumm-vantar och det gick jätte bra för det gjorde inte ont någonstans. Jag red Gabbe på terrängbanan och vad han lyssnade bra fast jag red med 1 och en halv hand. Det är inte sant vilket humör min häst är på just nu. Han går som en klocka så gått som hela tiden, en stor sak som hjälpt mig är att jag ridit Jerker. Men iaf, jag red mycket öppnor och skänkelvikningar för att få honom lätt i handen och fin för små hjälper. Sporrar använde jag mig av idag fast det egentligen inte hade behövts, men jag vill försöka få honom att gå för små hjälper med sporrar på. Det fungerade kalas han blev till och med lite sur när jag petade till honom lite hårt med skänkeln, så snacka om skillnad för respekten för sporrarna. Han var så fin att det till och med gick att göra rena byten som ibland kan vara ett problem. Det var mörkt men Gabbe gick väldigt bra ändå  och brydde sig ingenting om det. Jag var jätte nöjd med honom från start till slutet. Formen gick att reglera lätt och även hans steglängd genom att bara tänka. Det är så här man alltid vill ha det när man rider, för då är man 1 med hästen!
Öppnorna var klockrena idag i alla gångarter och i galoppen kändes det 100% rätt och han följde mig bara genom vikten! Min lilla stjärna <3Det kommer ett inlägg lite senare om dagens pass så att det här inlägget inte blir allt för långt och jobbigt att läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0