Vart tog inlägget vägen?

Jag har skrivit två inlägg idag men inget av de har publicerats, är inte det väldigt konstigt? Jag skrev iaf om dagen i skolan och vilken press jag hade igår kväll. Jag satt igår när jag kom hem från stallet och pluggade 20 glosor i spanskan, gjorde det muntliga framförandet som jag skulle göra på spanska sen skulle vi också ha muntlig på engelska. 

Jag tänkte ett tag att jag skulle stanna hemma idag för det var så mycket och jag hade ju inte förberett mig alls på någonting, men i morse så tänkte jag efter och jag kan inte stanna hemma för detta. Så jag gick till skolan idag och det var nog rätt val. För det muntliga framträdandet av spanskan blev framflyttat och spanska glosorna var ganska lätta efter lite om och men av träning. Engelskan satt jag i en grupp av tre och utan lärare så det var skönt!
Så nu är all stress över för den här gången och jag är mycket lättad och kan slappna av. Jag ska skicka in engelskan sen och sedan träna på det muntliga i spanskan. Men först ska jag till min lilla ponny bus :) Ska bara rida en kortis idag eftersom det är -15 grader! 

Ha en bra kväll :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0