Världens Vackraste Varelse

Totilas är verkligen en av de absolut finaste hästarna jag sett i hela mitt liv. Den magi som Edward och han hade var helt magisk och det märktes att de var ett team! Efter att han såldes så har han tappat gnistan tycker jag. Jag läste ett inlägg om honom och hans nya ryttare idag och det kan ni läsa på ridsport och länken till inlägget är här.

Jag tycker inte att Matthias rider illa alls utan jag beundrar hans vilja och modighet att ge sig på och rida världens bästa häst. Men... jag tycker inte Totilas verkar trivas med honom överhuvudtaget, de kommer inte alls bra överens vad man ser på filmen här. De är till och med tvungna att lämna en uppvisning, vad kallas det? 

Jag vill inte trycka ner den nya ryttaren alls för han rider bra, men jag tycker båda borde inse att de inte kommer överens. Jag tror att Matthias skulle passa mycket bättre men en annan häst och att Totilas skulle få åka tillbaka till Edward så världen får se det underbaraste ekipagen genom tiderna igen! Få se de sopa hem banorna på tävling igen, det skulle både världen och hästen må bra av tror jag! 

Kolla man på filmen som jag länkade tidigare i inlägget så kolla hur många som ogillar och gillar filmen. En kommentar som jag tycker passar in bra på filmen är " I see a good horse, I see a good rider bur I don't see a team."

Världens vackraste häst :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0