Vad jag gillar med bloggar

Jag har fått en del frågor om vad jag läser för bloggar och vad det är jag tittar efter hos en blogg som jag kanske kommer tillbaka till och kollar till och då.

*Först och främst kollar jag hur bloggaren skriver. På det sätt hon eller han skriver tycker jag är viktigt så att det inte finns så mycket "osvenska ord" som t ex oh istället för och och ja istället för jag. Sådant tycker jag är irriterande och läsa. 

*Vad bloggaren skriver om, jag vill inte bara läsa om Mina outfits eller vad för saker bloggaren ha. Jag är mer intresserad av hur vardagen i stallet är, hur ridpassen går,vad man gör med sina hästar varje dag och även lite åsiktsinlägg ibland. 

Nå, vad för bloggar läser jag. Jag kollar in på dressyrmupparna.se en eller två gånger om dagen, gennes.se kollar jag till ungefär tre gånger per dag, tyras.se och hennes hästblogg Darios.se! Det är dessa bloggar jag läser dagligen :DKommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Hej! Nu har jag en ny bloggtävling på bloggen där du kan vinna ett 4-pack transportskydd i valfri storlek från Amigo/Horseware värde 545 kr.

Passa på att tävla medans chansen finns! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.se/?p=5419

2012-02-04 @ 10:03:46
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0