Skit väder

Idag var det verkligen ett skit väder och rida i. Det blåste storm samtidigt som det snöade slask. Allt, och då menar jag allt blev helt dyngblött efter dagens ridpass. Ridtäcket han hade på sig vägde minst 10 kg när vi kom tillbaka. 

Gabbe brydde sig dock inte så mycket om att det var sådant väder utan vad pigg och glad som vanligt. Hans hals och öron kunde man nog vrida ur om det fanns ett sätt att göra det på, men när vi kom in efter att ha varit ute i skogen så torkades han med en handduk och han tyckte det var super mysigt!

Min lilla ponny var jätte fin att rida i även om det var de sämsta förutsättningar man velat ha. Han var på ett piggt och busigt humör men lysnade till 100% hela tiden. Eftersom det var plusgrader så blev det höga styltor men på något sätt så slängde Gabbe av sig dem på noll tid. Jag travade mest idag och försökte få igenom honom i sidorna ordentligt och det fungerade jätte bra hela tiden. Han var verkligen fin och rida idag och det lyfte upp hela min dag :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0