Passen igår

Nu tänkte jag skriva om passen igår.
Jag red ut på Gabbe en timme först. Han var pigg och glad hela tiden och lite små busig lite då och då. Ibland så kunde han även hitta på lite hyss som att springa iväg i traven och galoppen, men så fort jag började samla så lyssnade han, i alla fall en stund innan han gjorde ett nytt litet ryck. Det var jätte kul att rida honom för han verkar tycka allt är så kul just nu och det är verkligen härligt att rida en häst som är så glad för allt och njuter av att ha kul samtidigt som man kan kräva saker av honom också och han gör saker friviligt när jag påminner honom.
Det blev ganska mycket galopp  och mycket trav och allt fungerade bra. I slutet var han fin i sidorna och väl igenomriden fast det blev ltie bus emellanåt.
Jerker red jag på terrängbanan och även han var jätte fin, efter lite åsnefasoner vid stallet. Men när vi kommit igång och jag började rida volter och ställa igenom honom ordentligt blev han lydig och fin i sidorna och formen. Jag kom också på igår vad jag gör som jag inte ska göra. Jag har en tendens att bli lite stel i handen, men så fort jag rör lite på den lyssnar han jätte bra! Så ett tag tänkte jag bara på det och då var han jätte kul och rida :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0