Lugn vecka

Nu sitter man i skolan med datorn i högsta hugg. Jag förstår inte riktigt hur skolan tänkte när de gav dagens ungdom en varsin dator? Ja just det, vi skulle arbeta. Men vart man än kollar så sitter alla inne på bloggar och facebook. Det är dagens skol gång det! 

Tänkte skriva om gårdagens ridpass på en korkad häst. Jag red ut på Gabbe en ganska lång sväng idag för att han skulle vara fin och rida i slutet och träna på lite andra saker som t.ex. byten m.m. Men min idé rök ganska fort! Han var inte alls kul och rida igår jag blev näst intill förbanad på honom! Han höll på och fåna sig hela tiden, drog upp huvudet och lyssnade inte alls! Han som gått så himla bra de senaste 7 dagarna, jag kunde väl inte annat än vänta mig ett bakslag snart. Jag försökte lösa konflikten fort men det gav verkligen ingenting! Jag blev arg på honom och vi var i tredje världskriget, igen! Jag försökte lugna ner mig och slappna av med det var inget vidare med det.
I slutet så sa jag verkligen åt mig själv att slappna av och vara lätt i handen och för skänklarna. Det hjälpte då eftersom Gabbe bara blev stissig av när jag sa till honom. När jag började slappna av så blev han fin i sidorna och lätt i handen och lyssnade bra för sidvärtsrörelserna och hjälperna! Det kändes bra i slutet men det här är ett pass jag vill gräva ner i jorden och aldrig ta upp igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0