Dagens ridpass

Det var det -12 grader så jag tog det väldigt lugnt med Gabbe idag. Mörkret hade kommit och jag red ut en sväng med pannlampa, men jag hade bara på den i 5 minuter eftersom det var en klar himmel så lyste månen upp vägen och det var nästan som att rida när det var ljust. Gabbe var super pigg och busig idag. Han blir alltid pigg när det är kallt ute. Jag red i ca 20 minuter i skritt och trav eftersom jag inte brukar galoppera när det är mer än -10 grader ute när hästen inte är van vid det vädret.
Redan från början var det full fart på honom och han taktade nästan när vi skrittade på långa tyglar. När jag väl började trava var det full fart samtidigt som han hoppade åt sidan och blåste lite för han såg eller kände tydligen att det fanns något i skogen. Jag klappade på honom och han slappnade av! Det känns som om han känner sig säkrare med mig för varje dag som går och det är verkligen super härligt!
I slutet var han fin i sidorna och för skänklarna fast han hade mycket energi kvar och ville springa mer än vad han fick göra. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0