Busiga ponnyn

Idag var min häst verkligen super fin och rida, ännu bättre än igår faktiskt. Jag red ut en sväng på 25 min för det var så pass mycket snö så han arbetade hårt hela tiden och det är ju ganska jobbigt att gå i så mycket snö. Han var pigg och glad i både traven och galoppen, han gjorde till och med ett bock språng med öronen spetsade framåt!
Jag är så glad att han går så bra ute i skogen och överhuvud taget nu! Det är bara och njuta och vara nöjd :)

Vi mötte en älg också när vi var ute och galopperade. Det var så att Gabbe galopperade jätte bra framåt och gjorde bra öppnor och allt flöt på. Sen helt plötsligt slår han på tvärnit och kollar ut i dimman. Det var så tät dimma att man inte såg någonting ungefär utan allt var bara vitt. Men iaf, han slåt på tvärnit och kollar åt höger och började frusta ,flåsa och spänna nacken. Jag vänder huvudet dit och ser en älg som står och glor på oss ungefär 15 meter ifrån oss. Efter att han/hon och Gabbe stått och stirrat ut varandra så vänder älgen om och springer. Då kunde vi fortsätta och Gabbe brydde sig inget mer. 

Mitt hjärta höll på och dö av rädsla, jag tänkte att när älgen började springa så trodde jag den skulle springa mot oss, tur så gjorde den inte det! :D Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0