Idag kommer bli en fin dag

Idag vaknade jag och var på jätte bra humör. Igår kväll satt jag läääänge och kollade på hästannonser på internet.  Jag har kommit på något ganska smart faktiskt. Jag kommer aldrig i hela mitt liv att kunna sälja Gabbe inom 5 måndader det kan jag säga redan nu. Har faktiskt funderar på att låna ut honom på foder om jag inte har kvar honom och tävlar honom som stor häst, som just nu är den idé som överväger mest. Men iaf, satt och läste mkt bra annonser igår av tjejer i 14-16 års åldern som ville ha en häst på foder. Väldigt smart, sen kan man ju också välja hur långt bort hästen är och vart den är! Perfekt! 

Blir det så, så kommer jag verkligen ha koll på var min underbara bästa vän är och vad som händer med honom :) Själv har jag inte tänkt köpa någon egen stor häst då jag inte har lust med det, är alldelles för fast vid ponnyer! Har ingen tanke om att bli bäst lixom så varför ska jag ha det? Men jag har haft en tanke om att låna ut Gabbe och låna en stor häst. Finns även det mycket på nätet som söker ryttare och fodervärdar, då kan man ju bara lämna tillbaka den ifall det inte funkar och man har alltid någon som man kan prata med om hästen. Sedan finns det ju olika seriösa människor när det gäller detta, men jag skulle alltid ställa upp för fodervärden om det var några problem! :) 
 
Men det här var en snabb tanke som flög förbi snabbt i huvudet på mig igår kväll, men just nu pallar jag inte ens att låna ut honom... :( 
Min lilla musse pigg! Tycker faktiskt han är lite lik Musse pigg här ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0