Hemsk dag eller inte...

Shit, idag i stallet så hade jag en kniv i hjärtat ett tag på grund av en viss anledning som jag inte tänker nämna här, tyvärr. Jag kan säga att det satt en kniv i hjärtat redan när jag började rida min häst och jag hade gråten i halsen hela tiden, fram till att vi åkte hem! 

Om man räknar bort det så var det ganska kul och rida Gabbe idag. Han var ganska pigg och han lyssnade jätte bra på skänklarna nästan hela passet. Vi hade vissa utbrott under ridpasset men de gick fort över och vi båda var nöjda. Jag trodde även att jag skulle få rida i snö storm idag men det slapp jag göra. Det var snöstorm hela vägen hem ifrån till stallet som varade i ungefär 10 min sen blev det klarblå himmel och sol! Då red jag ;)
Jag red mycket tempoväxlingar på busponnyn idag och gjorde en hel del galopparbete då jag känner att det är där det behövs mest arbete just nu. Traven kändes ganska nice hela tiden förutom att det känns som om jag arbetar hårdare än min häst ibland ;) Red över lite bommar några gånger och min häst vet precis vad det är han ska göra så han samlar och höjder knäna väldigt bra!

Efter ett svettigt ridpass med en varm ryttare och en häst som var jätte svettig så var det terrängträning så mamma och jag stannade och kollade på några vi kände och så var vi lite sociala också ;) 

Jag blev sjukt sugen på att hoppa terräng på min ponny! Mamma och jag har planerat att göra det på fredag, det känns som om det är bäst att jag hoppas själv lite först och får koll på min galna ponny innan man kanske är med på några träningar längre fram :D Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0