Bättre väder, tack!

Det finns inget värre än tråkigt och regnit väder i Sverige... Igår var jag så himmla lättad att min häst varit ner drogad och fått sina tänder kollade för då bör man ju inte rida samma dag ;) Det var skit väder rätt ut sagt och det hade regnat hela dagen så det var inget mig emot. Idag är vädret inte alls bättre någonstans förutom att det inte regnar lika mycket,än. Det blir alltid så att himelen öppnar sig och det blir spö regnt så fort jag ska rida, jag tror väderguden har något emot mig och min häst ;) 

Men idag finns det lite motivation för att ge sig ut i detta väder och det är om det blev någon skillnad på det lilla veterinären tog på Gabbes tänder igår för det verkade en liten skillnad igår för han lödrade inte lika mycket när han åt höet igår som han kan göra ibland. Så det var bra, hoppas att det känns en liten skillnad när man rider också även om det säkert inte kommer göra det :P Det märker jag sen! 

Ha en bra dag även om vädret gör en lite smått deppig så är det bästa att hitta på något kul för det ska jag! Ägna hela dagen i stallet och på bio är något jag kan göra oftare, om man har tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0