Vår?

Idag var det verkligen sommarväder, om man bara tänker på hur himmelen var ljusblå och inte ett moln på den, temperaturen var dock lite för kall för att vara sommar så vi kan säga att det var vårväder.
Jag red ut på Gabbe idag eftersom vädret var så fint. Han var rätt seg idag, i början var han inte jätte snäll, lite bråkig och gjorde inte riktigt allt jag ville han var seg och trava väldigt sakta. Men efter att ha travat ett tag och kört varierat tempo så blev han väldigt pigg och lyssnade mycket bättre. Efter galoppen var han riktigt fin och galoppen idag kändes underbar. Vi körde lite långgalopp dvs stod upp i fältsits och lät honom bara galoppera på och när jag skulle bryta av rätade jag upp mig och satte mig i sadeln sen bara rörde lite på handen och så samlade han och galopperade med jätte bra energi utan att galoppa fråmåt!
Den galoppen kändes väldigt bra och jag skulle mer än hjärna vilja känna den känslan igen. Efter galoppen kunde han även länga travlängden utan att öka farten. Så sista delen efter passet gick verkligen kanon! Då var jag riktigt nöjd med ponnyn :)
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0