stress

Haft en väldigt stressig dag o varit på ganska dåligt humör hela dagen med pga olika saker..

Har iaf haft strömavbrott mellan 9-14.. Så vi åkte in till stan kl 11 o åkte o käka lunch på kolgrillen med Vera o Ida! Det var väldigt mumsigt =D

Sen åkte vi iväg för att hämta havre, hämta 11 stora tunnor så nu ska det räcka ett tag, och tacksamt pris jämfört med odal med!! Tog dessvärre nästan 3 timmar så tiden drog iväg o jag kände stressen som drog sig på..

Väl hemma tog jag hand om en skikande trött bebis som va hungrig ;) Laga mat till familjen sen käka vi innan vi gick ner till stallet! Fixade ordning det sista sen hade vi stallmöte, gick igenom lite vad som hänt sen hästarna kom in och lite vad som händer och gick igenom lite rutiner osv så alla är med på noterna :P

Tog sen en ridtur på babsan, blev en sväng på banan hon va lite off o lyssnade dåligt så blev mycket övergångar o galopp, hon va dock inte hundra med på mina hjälper idag o vart lite springig emellan åt! Nu ska hon få gå ut i skogen fre-sön!

Sen hjälpte jag Emelie med hennes nya häst Lisa! Lisa är ett hollänskt hbl som kom förra onsdagen, hon är FRUKTANSVÄRT undernärd o ser vanvårdad ut! Igår när hovslagen var här så hade hon tom en gammal hovböld som de inte tagit reda på! Hon såg dessutom HEMSK ut om fötterna som om resten av kroppen =( Blir så ledsen när jag ser en häst som fart så illa! Det jag hjälpte henne med var att rycka manen som var väldigt lång o stripig.. Hjälpte henne dessutom att linda bakbenen eftersom hon varit JÄTTE tjock om bakbenen varje morgon =( Hoppas verkligen att hon äter upp sig snart o blir häst för jag kan säga att den här hästen får stanna här föralltid! Hon ligger inte bara Emelie varmt om hjärtat utan jag har fått väldigt starka band o känslor för henne! Inte många hästar jag känner så starkt för men hon är en väldigt fin själ!

Nej nu ska jag kolla lite på idol!


Kommentarer
Postat av: Em

Hon ska absolut ingenstans, hon stannar hos mig, oavsett vad. hon har tagit hela mitt hjärta!!

2011-09-30 @ 10:36:01
URL: http://teenmomemelie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0