Sitter här och försöker roa mig..

Nu sitter jag här i skolan och slutar om 1 och en halv timme. Jag har engelska och personaladministration kvar. I kväll ska jag rida dressyr tror jag eller rida ut, han var ju fin igår och rida så får se vad vi båda känner för sen i kväll.
Vad tycker ni om att hästar och ryttare ska kunna gå på olika bett? Jag känner att det är ett sätt att kunna visa att man kan rida på olika skarpa bett utan att hästen blir störd. Men sen är det ju jätte bra att kunna visa att man kan rida på vanligt tre eller två delat bett. Det där är en sak som man kan disskutera, men när jag väl tänkt efter så är frågan, vill man visa vad man kan eller vill man bara ha en underbar känsla när man rider?
Jag tycker att känslan går helt och hållet före hur det ser ut. Så för sig själv vill man ha som mål att kunna rida på vanligt bett och slippa tjaffsa med sin häst! :)
Bett är ett av de mest disskuterande sakerna inom hästsporten och alla har olika kommentarer om detta. Man kan dela med sig av sina tankar men man måste ta hänsyn till andras kommentarer och tycke och inte alltid kommentera allt alla säger och trycka ner en i jorden!
Mycket skitsnack uppstår också inom hästsporten då det finns en enorm avendsjuka hos många. Sluta med att trycka ner andra. Tur att jag inte är drabbad för sådant tycker inte jag om!
/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0