Ridit med Matilda

Idag var tanken att rida ut och då kom Matilda samtidigt så vi red ut tillsammans. Hon red Felix, och varken han eller Gabbe gillar och gå först när man rider så i början gick det lite i slowmotion. Men när vi kom ut på vägen efter skogen så galoppera vi för att få igång de, och då kan man säga att Gabbe tände till ordentligt. Han blev pigg och saktade man av så trava han på stället och laddade och släppte man lite i handen så gick det fort i galoppen.
Efter det hade min häst inga alls problem att gå först, för det var han tvungen till för att inte bli allt för knäpp. Men det var riktigt kul och rida när de piggnade till lite. Gabbe gick bra i formen och hade sin egna energi vilket gjorde det lättare för mig att tänka på min sits osv:)
I morgon tror jag att det bli dressyr på terrängbanan, kameran kan följa med om ni vill ha bilder? :)
Bilder från idag, det var soligt och vackert väder idag och eftersom min häst bara står och glor i en sjukhage hela dagarna så fick han äta lite gräs och han stod stilla på gräset och åt och jag slapp hålla i honom:) Så tog lite bilder med mobilen, rätt bra bilder för att vara från en kamera mobil.
Visst har han lång päls?
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0