Nu var jag hemma igen då!

Jag sov kvar hos Mathias och Malin från lördag till söndag och eftersom jag åkte med Matilda på tävling på lördagen och stannade kvar i stallet under natten. Vi gick upp halv 7 och gjorde i ordning hästarna och åkte i väg till Nyköping. Det gick väldigt bra för både flen och Katrineholm. Alla skötte sig super bra för många var det debut i fälttävlanssamanhang. Evelina kom 5:a i 70 klassen och Elise kom 2:a och även 2:a i DM! Grattis till er :)
Resten fick bra resultat de också :)

Kom hem runt halv 8 idag till stallet då rå, sen red jah och jag lånade Malins sporrar och shit vilken ponny! Han gick verkligen super bra, jag red på banan då det var för mörkt för att rida ut. Första gången jag rider på banan med strålkastare sen i vintras. Han lyssnade jätte bra och tjafsade inte någonting och hans energi var på topp. Jag red inte så länge eftersom han var så pigg och glad och så fin och rida. Galoppen är helt annorlunda nu och han reaktion på skänklarna är helt otroligt att han lärt sig på 3 dagar. 

Igår red jag honom på terrängbanan och hoppade lite, han var inte så pigg och var inte riktigt på humör, hoppa gjorde han men han hade itne jätte lust till de. Men det kan ju inte gå bra jämt :)

/Sandra

Kommentarer
Postat av: Elise Vognild

okej, tack! :) <3

2011-09-19 @ 15:07:56
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0