Lördags mys!

Jag red ut idag på Gabbe men först så satt mamma och jag i hagen hos Gabbe för han roade oss så mycket. Han är så mycket gladare att gå i den hagen han går i nu, han får äta gräs och sen har han en hög med grenar som han älskar att leka och kasta med och äta på! Det är så kul att se honom glad och att han har kul. Han hade verkligen det idag. Sen så plockade mamma och jag bort lite pinnar i hagen och vi hade sällskap av den myssjuka häst.
Jag hade med kameran dit och fotade när han busade och det blev väldigt bra ljus eftersom det var en svag sol och det började bli skymmning. Bilderna kommer upp senare i kväll när de är redigerade. 

Uteritten gicm väl sådär, han var lite små seg men trampade på rätt bra ändå. Han kändes lite stel och små seg i bena efter gårdagens hoppning kanske. Vi skrittade, travade och galopperad. Men han blev lätt anfådd och jag vet inte varför. Han äter nog för mycket i hagen och blir trött. Nu ska han få ta det små lugnt i några dagar så det inte blir en stor chock och att han mår dåligt efter att bytt hage till så mycket och äta. Men idag var han inte lika tjock som igår och han gillar verkligen att gå i den hagen och det är skönt iaf! :)
Nu ska jag börja redigera bilderna =D
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0