Lille- och jätte lilleman

Jag åkte till stallet redan runt halv 1 idag bara för jag skulle prata med Malin om de framtida 3 veckorna.
Malin och Mathias ska åka till USA i tre veckor *avis*, så jag ska rida Malins häst Lilleman under dessa tre veckor.
Det ska bli super kul, han är så rolig och rida tycker jag och det var ett tag sen men det är spännande och kul att rida honom.
Han är så känslig men ändå lite halv seg ibland. Så nu ska jag rida honom och Gabbe så mkt jag hinner, då jag har skola också!

Det var meningen att jag skulle rida honom idag lite på banan efter att Malin ridit ut en sväng innan, men så blev det inte. Vi kom överens om att jag ridit honom så pass mycket och jag har satt igång honom tidigare, så jag känner honom väl och vet hru han beter sig. Så vi skippade det. I stället red jag min häst på terrängbanan.  

Idag avr han riktigt fin! Jag var jätte nöjd med honom efter passet. Han lyssnade väldigt bra på sporrarna och skänkeln, nästan direkt från början. Mamma sa att jag stod på tå i mina sitgläder så jag kortade de ett hål och genast trampade jag ner hälen och fick genast mkt bättre uppmärksamhet av hästen! Med bara ett hål i skillnad? Det är ju jätte konstigt att en häst känner skillnad på det! I galoppen var han jätte pigg och lyssnade jätte bra framåt och samlat! Jag var jätte glad på honom idag.
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0