Hoppning

Idag var det hoppning som gällde för mig och Gabbe på banan då det stod några låg hinder där. Han är inte alls som när jag köpte honom, han vill inte hoppa och jag var tvungen att nästan tving honom och hoppa hela tiden! Han lyssnade inte jätte bra på skänklarna och jag fick rida bestämt! Efter att jag hoppat ett hinder på 80 cm blev det lite mer fart och vilja hos honom men han vill inte hoppa för att det är kul. Vart har viljan tagit vägen egentligen?
Ja jag hoppade på volt, red en liten bana och hoppade ett plank, smal hinder på 80. Sen fick det vara nog och passet fick ta slut. Det är inte kul att hoppa några högre höjder på honom för han vill inte och det är så sjukt tråkigt tycker jag!

Men men, tur att han är fin i dressyren iaf

Han fick föresten gå i sin hage idag igen, äntligen! Han var glad och han åt som om han inte sett gräs på flera år. Han hade verkligen gått upp i vikt! Haha, han som just blivit fin, han har nu börjat bli tjock igen och sätter fett lite över allt. Nu ska han hålla igång och ridas så han håller sin kropp någorlunda fin :)
Han var iaf glad att gå där igen!
/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0