Hoppande häst?

Idag vilade min ponny och jag red bara Lilleman. Jag red på terrängbanan och jag red ensam men mamma var med ner till nedersta delen av terrängbanan. Han var jätte pigg och hoppade och studdsade väldigt mycket i början. Så jag red väldigt mycket avbrott och igångsättningar och red volter med honom ställd och vl igenomböjd för att få honom att slappna av och bli låg i foren. Ibland var han riktigt fin och slappnade av och sökte sig nerdåt men ändå höll igång sin energi och det blev väldigt kul att rida honom. Men sen kom det vissa stunder så han började springa lite smått och spände sig och hoppade åt sidan för blåst och annat. 

Tillslut fick jag säga till honom att sluta med det och försökte igen få honom lång och låg men han var för spänd. Jag började avsluta honom och få honom lugn och avslappnad men det var inte det lättaste.
Sen kom Matilda och räddade mig, hon skulle också rida så jag red en stund i närheten av henne och då blev det en helt annan häst. Han sökte sig nedåt och slutade med sina små dumheter och blev riktigt fin, jag kunde tillochmed galoppera lite utan att han höll på och spänna sig. 
Och när han började slappna av lyssnade han mycket bättre och han blev väldigt fin och han lyssnade jätte bra på skänklarna och små hjälper när han blev avslappnad :)
I slutet var han jätte kul och rida, i morgon ska jag rida på banan med honom.
/Sandra

Kommentarer
Postat av: undefined

Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 200-250 läsare blir din här på

http://laakinoiise.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-torsdag-3.html#comment

Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

2011-09-29 @ 11:09:50
URL: http://laakinoiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0