fullt upp


Hann tyvärr inte blogga igår, full rulle hela tiden alltså ;)

Igår så mockade jag o fixa klart inne i stallet på morgonen, sen efter lunchen drog jag in till stan på jakt efter presenter till Hugo som vi ska fira i morgon. Fynda massa fina kläder o brände deg..

Fick då ett samtal frå min vän Elin som stod med sadelprovade ute hos sig o var lite osäker på om hon skulle slå till på sadeln eller inte så åkte ut dit o kollade lite på den o fick träffa henne en stund med =D

Åkte sen in till stan o hämtade upp en halt Madde som skulle med ut till stallet!

Hem bytte om o gick ut o red. Byggde ett lite räcke på banan o hoppade faktist med Bally!! Fösta gången sedan mars 2010!! Hon va inte helt med på noterna o kändes precis som första gången jag hoppa henne, hoppar av lite hur hon vill... Red dessutom på vanligt bett, så nästa gång blir det att prova gagen så jag kanske har någon som helst chans att få igenom halvhalterna i anridningen. Ska försöka börja rida lite markarbetes/hopp nu 1gång i veckan. Hindret igår låg på max 50cm o tog 4 språng, sedan red vi lite bommar oxå, det fick allt väl räcka då det var första gången på över ett år för henne som hon fick se hinder ;)

Idag har jag fixat i stallet, städat lite ute o i huset med för den delen eftersom vi får gäster i helgen =)

Va ute o red en sväng på Bally under lunchen, blev en kort uteritt på 40min, där vi tränade tempoväxlingar i trav o galopp och hon va RUGGIGT! FIN! Svarade bra för hjälperna o va kvick! Nu är det bara styrkan som saknas så kommer hon va KALAS sen ;)

Nu ska jag snart laga mat sen ska jag in till stan o handla o hämta Emma vid tåget! Får se hur mycket jag hinner uppdatera i helgen när vi har fullt med folk!


Bilden är från vår sista dressyrtävling i April 2010, enda starten vi gjorde det året eftersom jag var gravid! Blev en vinst i LB:1 med 71% =)/Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0