dålig

Vet att uppdatering inte varit den bäst..

Men mår iaf lite bättre idag, i morse kände jag mig pigg så hoppa upp på Bally o skritta en sväng.. Ångra mig lite efter en stund när det kändes som alla organ i mig skulle hoppa ur..
Aja hon blev iaf motionerad ;)

Resten av dagen har ag spenderat liggandes framför Tvn, och det behövdes verkligen! Känner mig mycket piggare nu o hoppas det fortsätter åt samma håll så man får något gjort här hemma!

I morgon ska jag separera Bally o Bounty, så mitt <3 ska få komma in på stall! Så himla skönt för henne, men kommer självklart bli en jobbig period när han ska avvänjas! Kommer att göra det tvärt o helt enkelt ställa henne på framsidan.. nackdelen är ju självklart att de hör varandra när de gnäggar, men hoppas att lillkillen ska stanna kvar i hagen med sina kompisar o inte sakna sin mamma allt för mycket!
har ju även kommit en ny häst, ett islandssto som heter Tölva, hon har gått i hagen brevid nu o Bounty verkar gilla henne! De kommer gå i samma hage när jag väl tagit in Bally så då kanske han får lite annan fokus ett tag ;)

Om jag mår bättre så i veckan, vilket jag hoppas! Så kommer Babsan schema så ut enligt följande:

Mån: Galopp
Tis: Jogga
Ons: Skritta
Tors: Vila
Fre: Klättra
Lör: Skritta
Sön: Uteritt

Ida har börjat rida Abbe mer nu efter att hon blivit arbetslös så hjälper endast till någon dag i veckan, o denna vecka ska även Emelie rida honom någon dag så jag får sällskap =D Men han kommer att ta det lungt nu i en vecka med skritt o lite joggning efter att ha tävlat 2 helger med bra resultat så förtjänar han verkligen det!!

Nu ska jag hoppa i säng o försöka vila upp mig så jag e pigg o FRISK i morgon!/Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0