Dagens pass!

Vad jag älskar min ponny ibland alltså, jag valde att rida själv idag och inte dressyträna. Och det gjorde jag helt rätt i! Jag red dressyr på terrängbanan och han var riktigt fin, riktigt riktigt fin. Det känns toppen till i morgon där jag hoppas han är lika dan och rida då.
Han var pigg och glad och hade en väldigt bra enerig i traven och främs i galoppen, han hade en väligt fin energi och sammlad galopp idag och det var helt underbart och rida i med tanke på hur det känts tidigare.
Sen så duscha jag honom och räknade lite på när jag skulle rida och när vi behövde vara i stallet i morgon osv. Jag kom fram till halv 1-1.
Sen smörjde jag och fixade man och svans på Gabbe. Han märkte direkt att det var något på gång för han började trippa på tårna och ville absolut inte stå still! Haha, han var verkilgen en bus ponny idag, men riktigt duktig.
När jag kom hem slängde jag mig på datorn och ville kolla tiden i morgon, och jag startar 16.58!!
Tävling kombinerar jag med att gå upp tidigt och rida tidigt, men inte här inte!
Så jag startar sent på eftermiddagen och kommer hem sent på kvällen, hoppas på bilder av mamma så jag kan lägga in de här med ett inlägg om tävlingen :)
Önska mig lycka till? :D

/Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0